Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ"Καθαρά τα όπλα που σκότωσαν τους δύο νέους της ομάδας Δίας". Τι σημαίνει "καθαρά" ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Και το ρεπορτάζ έμεινε εδώ και η κοινή γνώμη έμεινε εδώ. Κανείς δεν έχει αντιληφθεί ότι οι δρόμοι μας έχουν γεμίσει με οπλισμένους ανθρώπους. Είναι μεταξύ μας. Και είναι πολλοί. Τόσο πολλοί που είναι αόρατοι. Είναι οι επίσημοι. Οι χιλιάδες αστυνομικοί κρυφοί και φανεροί που έχουν τα όπλα της υπηρεσίας του κάτι άχρηστα σιδερικά που τα αντικαθιστούν με άλλα καλύτερα ιδιοίς αναλώμασι. Είναι ο στρατός που γυρίζει στους δρόμους με τα G3 έτοιμα υπό μάλης. Είναι οι κυνηγοί όπου το 2006 οι νόμιμες άδειες έφτασαν τις 1.205.000 . Είναι οι νόμιμες άδειες οπλοφορίας που ανέρχονται σε 4.000 περίπου από δημοσιογράφους, αθλητικούς παράγοντες, γιατρούς, δικηγόρους ανθρώπους δηλαδή που υποστηρίζουν ότι κινδυνεύει η ζωή τους και για να προφυλαχτούν μπορούν να έχουν όπλο.

Από την άλλη εκτός από τους νόμιμους τρόπους υπάρχουν και οι παράνομοι που είναι σαφώς καλύτεροι γιατί κοστίζουν λιγότερο σε χρόνο, σε διατυπώσεις και σε χρήμα. Τα παράνομα όπλα υπολογίζονται ότι είναι παραπάνω από ένα 1.000.00 εκ των οποίων τα 200.000 είναι καλάσνικοφ.
Ουδεμία αναφορά δεν είδα στα ρεπορτάζ το γεγονός ότι ζούμε σε εμπόλεμη ζώνη φαίνεται ότι δεν αφορά κανένα। Το γεγονός ότι το Κράτος εις το οποίο εκχωρήσαμε την δυνατότητα να μας προστατεύσει δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε τον εαυτό του, δεν αφορά κανένα. Το γεγονός ότι κανείς ούτε η κυβέρνηση ούτε η αντιπολίτευση αντιλαμβάνεται ότι στους δέκα που μένουν στην Ελλάδα οι τρείς είναι οπλισμένοι στρατιώτες δεν αφορά κανένα.

Ω μέρες διαφανείς της δημοκρατίας μας με τα όπλα και την αλήθεια μας καλά καλυμμένη έτσι ώστε να μοιράζεται το ψέμα με βεβαιότητα εγκληματία!!! Καθολική οπλοφορία σε όλους ώστε κάθε σπίτι να γίνει το οχυρό μας και να αντιμαχόμαστε ο ένας τον άλλον και μέσα στο σπίτι να χτυπάει ο ένας τον άλλον. "Απ΄αίματα τα Αιγαία νερά, ας γέμουν σφαγίδια" που έλεγε ο Κάλβος σε μια καινούργια δημοκρατία του τρόμου…...

Δεν υπάρχουν σχόλια: