Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ


"Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια άνθρωποι από μαλάρια κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με μία κουνουπιέρα.

Τα Μ.Μ.Ε. δεν λένε τίποτα για αυτό

Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια παιδιά από διάρροια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με ένα σιρόπι αξίας 0,25 λεπτών.

Και τα Μ.Μ.Ε.δεν λένε τίποτα για αυτό

Μόνο από τα παγωτά που ξοδεύει η Ευρώπη για τους τρείς μήνες του καλοκαιριού θα μπορούσαν να είχαν σωθεί εκατομμύρια παιδιά που πεθαίνουν από πείνα στην Αφρική για έναν ολόκληρο χρόνο.

Και τα Μ.Μ.Ε δεν λένε τίποτα για αυτό

Κάθε μέρα πέντε συνάνθρωποί μας πεθαίνουν στους ελληνικούς δρόμους συνέπεια αυτοκινητιστικών δυστυχημάτων και κάθε μέρα προστίθενται 10 αναπηρικά αμαξίδια στην μεγάλη ουρά αυτών που υπάρχουν ήδη τους οποίους κρατάμε κλεισμένους στα σπίτια μας γιατί δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στις ανάπηρες πόλεις μας.

Και τα Μ.Μ.Ε δεν λένε τίποτα για αυτό.


Κάθε μέρα κι ένας νέος άνθρωπος βρίσκει το θάνατο από ναρκωτικά. Για να πλούτιζουν περισσότεροι οι γνωστοί που δεν τους γνωρίζουν, ενώ είναι τιμώμενα πρόσωπα της διπλανής πόρτας, πού όλοι πέφτουν από τα σύννεφα μόλις μάθουν για αυτούς.


Και τα Μ.Μ.Ε δεν λένε τίποτα για αυτό.


Πριν από δύο μήνες ιταλίδα ευρωβουλευτής στο ευροκοινοβούλειο μίλησε για την μεταφορά των εργασιών της μαφιόζικης ναπολετάνικης Ντραγκέτα από την Ιταλία στην Ελλάδα ως μοναδικό χώρο που προσφέρει ασυλία στην διακίνηση ναρκωτικών


Και τα Μ.Μ.Ε δεν γράψανε τίποτα για αυτό...


Πριν λίγες μέρες πέρασε νόμος στην Ελληνική Βουλή που ποινικοποιεί τον 13 χρονο και τον εντάσσει στο ίδιο σύστημα με τον ενήλικα όσον αφορά την προσωποκράτησή του στις άθλιες ελληνικές φυλακές, που μόνο το Γκουαντάναμο μπορεί να συγκριθεί. Ο 13χρονος θεωρείται από τον νόμο ίδιος με τον ενήλικα πολίτη. Στον ίδιο νόμο εξετάζεται και η στάση του θύματος και λαμβάνεται υπ' όψη και το επάγγελμά του. Οχι του θύτη καλά διαβάσετε αλλά του θύματος.


Και τα Μ.Μ.Ε δεν γράφουν τίποτα για αυτό.


Σήμερα στην Ορθοδοξη Εκκλησία γιορτάζεται ένας προφήτης ο Αββακούμ. Το ερώτημα που του έθεσαν είναι γιατί ο Θεός είναι άδικος και στέλνει τις συμφορές στον κόσμο. Και η απάντησή του ήταν οτι δεν φταίει ο Θεός αλλά οι πράξεις μας και η αδιαφορία μας. Για όλους αυτούς που συνεχίζουν να απορρούν αντιγράφω από την Βίβλο

¨Αλλοίμονο σ' εκείνον που μαζεύει οτι δεν του ανήκει - αλήθεια έως πότε; - και τον καθένα μεταχειρίζεται σαν οφειλέτη του. Θα ξεσηκωθούν ξαφνικά οι πιστωτές σου. Θα ξυπνήσουνε αυτοί που καταπίεσες και θα σε λεηλατήσουν. Εθνη εσύ λεηλάτησες πολλά, διέπραξες φόνους και αδικίες σε τόσες χώρες, ενάντια στους κατοίκους τόσων πόλεων. Για αυτό κι όλοι οι άλλοι λαοί θα λεηλατήσουν εσένα.

Θα πούν "Αλοίμονο σ' εκείνον που μαζεύει κέρδη παράνομα για την οικογένεια του και φτιάχνει τη φωλιά του ψηλά, για να γλυτώσει από το αρπακτικό χέρι. Και πράγματι τα σχέδια σου όλα θα φέρουν στους δικούς σου ντροπή. Καταστρέφοντας εθνη πολλά τον ίδιο τον εαυτό σου καταστρέφεις. Γιατί και οι πέτρες από τους τοίχους θα φωνάξουν και οι ξυλοδεσιές θ' αντιφωνήσουν. "Αλοίμονο θα πούνε σ' εκείνον που χτίζει πόλεις με φόνους και που με αδικίες τις θεμελιώνει".....

Και τα Μ.Μ.Ε δεν θα πούνε τίποτα για αυτά.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: